top of page
Image by Vindemia Winery
תעשיית המזון והמשקאות

מה הם האתגרים האפשריים בתחום ייצור המזון והמשקאות? 

צמצום הוצאות ומציאת פתרונות לתפעול יעיל. 

הארכת תוחלת החיים של נכסים תפעוליים ו/או פיזיים. 

הגדלת היכולות התפעוליות ללא השקעות משמעותיות בהון. 

התמודדות עם כוח עבודה מזדקן. 

 

איך אנחנו יכולים לעזור לכם בהתמודדות עם אתגרים אלה ודומים?

צוות REVCON ילווה אתכם בתהליך שיפור יעילות הנכסים. 

נאבחן כיצד המערכות הקיימות אינן משרתות כראוי את מטרות הארגון. 

נפתח תהליכים לסגירת הפערים וניצור תרבות התומכת בשיפור מתמיד.

נספק הדרכות למנהלים ולצוותי האחזקה. 

נלווה אתכם בהטמעת תוכנית העבודה.  

נסייע לכם להפחית בעלויות האחזקה באמצעות שיטת אמינות הציוד. 

815df5_1742fc7820e444ebb011cfbfb29dc014_
815df5_92d5ec637bc94bdeb87a2bef2dc6e9d6_
%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A6%D7%91%D7

בין לקוחותינו

© 2021 כל הזכויות שמורות לאלכס וולך REVCON   |  עיצוב האתר שירי מזן    

bottom of page