top of page


תעשיית המזון והמשקאות
מה הם האתגרים האפשריים בתחום ייצור המזון והמשקאות?
צמצום הוצאות ומציאת פתרונות לתפעול יעיל.
הארכת תוחלת החיים של נכסים תפעוליים ו/או פיזיים.
הגדלת היכולות התפעוליות ללא השקעות משמעותיות בהון.
התמודדות עם כוח עבודה מזדקן.
איך אנחנו יכולים לעזור לכם בהתמודדות עם אתגרים אלה ודומים?
צוות REVCON ילווה אתכם בתהליך שיפור יעילות הנכסים.
נאבחן כיצד המערכות הקיימות אינן משרתות כראוי את מטרות הארגון.
נפתח תהליכים לסגירת הפערים וניצור תרבות התומכת בשיפור מתמיד.
נספק הדרכות למנהלים ולצוותי האחזקה.
נלווה אתכם בהטמעת תוכנית העבודה.
נסייע לכם להפחית בעלויות האחזקה באמצעות שיטת אמינות הציוד.



בין לקוחותינו
bottom of page